Σχετικά με εμάς

Αποστολές Λουλουδιών Παντού

 

Βρίσκεστε στο ηλεκτρονικό κατάστημα του Δικτύου Interflora, που ειδικεύεται στις αποστολές λουλουδιών πανελλαδικά και παγκόσμια.
Το μοναδικό e-shop αποστολής λουλουδιών στην Επικράτεια, που δεν μεταβιβάζει σε τρίτους τις αποστολές, διότι λειτουργεί αυτόνομα με δίκτυο από μέλη/Ανθοπωλεία σε όλη την Ελλάδα.

Εξυπηρετούμε όλη την Επικράτεια και αποτελούμε κομμάτι του παγκόσμιου δικτύου ανθοπωλείων Interflora.
 Ο μέσος χρόνος παράδοσης οπουδήποτε στη Χώρα είναι οι 1 - 2 ώρες, με ευθύνη για το περιεχόμενο και χωρίς άλλα έξοδα μεταφοράς – παράδοσης για πόλεις, κωμοπόλεις και μεγάλα χωριά.
Τα λουλούδια παραδίδονται με ασφάλεια, η άψογη δομή και λειτουργία του Δικτύου Ιντερφλόρα στην Ελλάδα, είναι αποτέλεσμα της τακτικής εκπαίδευσης των μελών ανθοπωλών, σε σεμινάρια ανθοδετικής τέχνης και marketing

Εξυπηρετούμε 7 ημέρες την εβδομάδα και είμαστε στη διάθεσή σας με δωδεκάωρη (09:00 – 21:00) τηλεφωνική υποστήριξη, για όποια διευκρίνιση ή ότι άλλο απαιτηθεί για την δρομολόγηση και επιτυχή παράδοση της αποστολή σας.

Στόχος μας είναι οι δικοί σας άνθρωποι, να παραλαμβάνουν “φρέσκες” τις ευχές σας μαζί με τα λουλούδια, όσο για τα ποτά, σας υποσχόμαστε, σε λίγη ώρα… θα τα πίνουν στην υγειά σας!!!

Τα λουλούδια μιλούν… Στείλτε το μήνυμα !!!

ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ

  • Παγκόσμια κάλυψη
  • Ασφάλεια Συναλλαγών
  • Έγκαιρη παράδοση