Για την καλύτερη πλοήγησή σου, παρακαλώ να αποδεχτείς τους όρους μας για τα cookie. Διάβασε περισσότερα - Μάθετε περισσότερα - Αποδοχή
Franchise Interflora

Δημιουργία Αλυσίδας Ανθοπωλείων

H Αλυσίδα Ανθοπωλείων Top Florist της Interflora, δημιουργείται στην Ελληνική λιανική αγορά λουλουδιού, στο κενό που υπάρχει και αφορά στην ποιότητα προϊόντων και, κυρίως, των παρεχόμενων υπηρεσιών προς το καταναλωτικό κοινό.

Εκτός από το συμπέρασμα σχετικής έρευνας στη χώρα, το Δίκτυο Interflora με τα 750 περίπου συνεργαζόμενα ανθοπωλεία στις αποστολές λουλουδιών, ακούει καθημερινά το “σφυγμό” του κλάδου στην ελληνική αγορά και γνωρίζει άριστα τις αδυναμίες και τις ελλείψεις, αλλά και τις προοπτικές που ανοίγονται.

Στόχος του εγχειρήματος είναι σε κάθε πόλη – αγορά, να αναπτυχθεί ένα σύγχρονο  ανθοπωλείο, ακολουθώντας (και βελτιώνοντας στην πορεία) τις προδιαγραφές του πρότυπου ανθοπωλείου, όπου δείγμα εικόνων του σας παρουσιάζουμε παρακάτω.

Η ομοιόμορφη εταιρική εικόνα, η γρήγορη εξάπλωση στους άξονες του χώρου και του χρόνου, η διαφοροποίηση από τον ανταγωνισμό και ενδυνάμωση στην τοπική αγορά, γίνεται με επίκεντρο τον άνθρωπο-επιχειρηματία, αφού εκτός από το κεφάλαιο επενδύει μαζί τα όνειρα και τις επαγγελματικές φιλοδοξίες του.
Για εμάς, αυτοί είναι οι πρωταρχικοί στόχοι του εγχειρήματος και ο πήχης μας πάντα ψηλά. 

Για τη δημιουργία ενός ανθοπωλείου πρότυπο σε κάθε αγορά, ακολουθούνται ορισμένα  κριτήρια επιλογής των δικαιοδόχων και η εκπαίδευσή τους είναι επίμονη σε όλα τα επίπεδα, ώστε σε κάθε κατάστημα που εγκαινιάζεται, οι ιδιοκτήτες του να είναι ήδη άριστοι και χωρίς επαγγελματικές  ελλείψεις.

Η διαρκής εκπαίδευση στο αντικείμενο φέρνει τη γνώση που οδηγεί σε δημιουργία, πρόοδο, ευημερία και είναι στην πλευρά της ευφυΐας, οδηγώντας ανθρώπους και επιχειρήσεις μπροστά, παρά τη λυσσώδη μάχη που δέχεται η πρόοδος από την άγνοια, την ημιμάθεια και την προχειρότητα. 

Αποβλέπουμε στη δημιουργία νέας νοοτροπίας και κανόνων λειτουργίας των ανθοπωλείων   στην Ελλάδα, ικανοποιώντας τις επιθυμίες για υψηλής ποιότητας και αισθητικής υπηρεσίες με το λουλούδι, τόσο στην καθημερινότητα όσο και ειδικότερα, στους στολισμούς κοινωνικών εκδηλώσεων.
Στο Top Florist, οι δικαιοδόχοι δεσμεύονται σε ποιοτική απόδοση υπηρεσιών και προϊόντων προς τους καταναλωτές, ενώ για την επιτυχία τους εμείς φροντίζουμε την διαρκή ποιοτική  και αισθητική αναβάθμιση των καταστημάτων και των λειτουργών τους (ιδιοκτήτες και υπαλλήλους).
 
Επειδή πιστεύουμε ακράδαντα ότι η αισθητική δεν επιβάλλεται με κανόνες, στοχεύουμε στην προσέλκυση ως δικαιοδόχων, ανθρώπους δημιουργικούς με διάθεση και όραμα.

Με αυτό το όραμα, απευθυνόμαστε σε όσους επιθυμούν να επενδύσουν στο επάγγελμα του ανθοπώλη-ανθοδέτη, με τη θέληση να ξεπεράσουν τα μέχρι τώρα εσκαμμένα του κλάδου και να σταθούν στην κορυφή της τοπικής τους αγοράς.

Δείτε εικόνες από το πρότυπο ανθοπωλείου της Top Florist !


Δημιουργούμε τον σύγχρονο επαγγελματικό σας χώρο, για να εργάζεστε στη σκιά ενός ανθισμένου δέντρου!

Η τέχνη της εικόνας είναι πολύ σημαντική στο στήσιμο των νέων καταστημάτων. Προσφέρει σε εμάς που εργαζόμαστε πολλές ώρες μέσα σε αυτό, ένα περιβάλλον εναρμονισμένο και μελετημένο πάνω στο αντικείμενό μας. Παράλληλα ωθεί τον πελάτη που μας επισκέπτεται, να παίρνει μαζί του αυτές τις εικόνες και να συμμετέχει στη δική μας αρμονία, κάνοντάς τον επαναλαμβανόμενο επισκέπτη.

Συνοπτικά:

Βασικές υπηρεσίες &  προϊόντα της Αλυσίδας Top Florist

1)      Ανθοπωλεία με πρότυπο στήσιμο franchise, ένα κατάστημα ανά 25.000 κατοίκους

2)      Ενιαίο σήμα, χρώματα, παρουσίαση, τιμοκατάλογος και τρόπος λειτουργίας

3)      Ενιαία διαφήμιση (φυλλάδιο τοπικές εκδηλώσεις κλπ.)

4)      Τακτική εκπαίδευση ιδιοκτητών και προσωπικού 

5)      Προμήθειες λουλουδιών και υλικών από την εταιρία με ειδικές συμφωνίες,  για ομοιομορφία και μείωση του κόστους 

6)      Πρότυπη οργάνωση & παρουσίαση στολισμών κοινωνικών εκδηλώσεων σε πελάτες, με παροχή συναφών προϊόντων (ειδικά προσκλητήρια, μπομπονιέρες κ.α.)

7)      Κεντρική εταιρική συμμετοχή σε εκθέσεις γάμου ή άλλο στην Ελλάδα

8)      Ενιαία παρουσία-προβολή των καταστημάτων στο διαδίκτυο

9)      Χώρος μικρής κάβας και αξεσουάρ ανθοπωλείου

10)   Όλα τα καταστήματα είναι σημεία Clever Point

  Πρωτεύοντα αντικείμενα - υπηρεσίες

1)   Πλήρη λειτουργία καθημερινού ανθοπωλείου

2)  Οργάνωση Γάμου – Βάπτισης – Event με πακέτα σε:

α) Στολισμό  λουλουδιών
β) Προσκλητήριο
γ) Μπομπονιέρα
δ) Στέφανα και συναφή,

Επιπλέον: φωτογραφία - Video Γάμων Βαπτίσεων κ.α. με εξωτερικό επίσημα συνεργαζόμενο φωτογραφείο.


Στόχος τα ανθοπωλεία Interflora Top Florist, να γίνουν σημεία γεωγραφικής αναφοράς στην κάθε πόλη (π.χ. κοντά στην Interflora …)

Με αυτά τα λίγα σας καλωσορίζουμε και είμαστε στη διάθεσή σας για περισσότερη ενημέρωση.


Με εκτίμηση