Για την καλύτερη πλοήγησή σου, παρακαλώ να αποδεχτείς τους όρους μας για τα cookie. Διάβασε περισσότερα - Μάθετε περισσότερα - Αποδοχή

Εξυπηρέτηση Πελατών

210 9579 777

Καθημερινά 09:00 - 21:00

Πολυτελής Ανθοδέσμη με Πέρλες N-49 | Αποστολή λουλουδιών

SKU
N-49
95,00 €
Πολυτελής ανθοδέσμη με τριαντάφυλλα, γυψόφυλλο και στεφανάκι από πρασινάδες και πέρλες. Ειδανική για γάμο, επέτειο και για τις πιο ιδιαίτερες περιστάσεις.
Πολυτελης ανθοδέσμη με τριαντάφυλλα, γυψόφυλλο και στεφανάκι από πρασινάδες και πέρλες. Ειδανική για γάμο, επέτειο και για τις πιο ιδιαίτερες περιστάσεις.
Περισσότερες Πληροφορίες
Κωδικός N-49
Χώρα προορισμού Ελλάδα
Περίσταση Γιορτή, Γενέθλια, Επέτειος, Γάμος
Σας έφεραν δώρο ένα πανέμορφο μπουκέτο με λουλούδια και θέλετε να το διατηρήσετε όσο περισσότερο γίνετε; Αλλάζετε το νερό στο βάζο κάθε δεύτερη μέρα τουλάχιστον και κόψτε κάθε φορά το κοτσάνι των λουλουδιών κατά 5 εκατοστά περίπου. Μην χρησιμοποιείτε ψαλίδι, αλλά κοφτερό μαχαίρι, κόβοντας λοξά ή ευθεία. Συγχρόνως αφαιρείτε και όσα φύλλα θα είναι μέσα στο νερό για να μην σαπίζουν και μυρίζουν.
Αποστολή Πολυτελής Ανθοδέσμη με Πέρλες N-49 στην Αθήνα, στην Ελλάδα και στο Εξωτερικό. Ανθοδέσμες, τριαντάφυλλα, καλάθια με ποτά, φυτά & λουλούδια για κάθε περίσταση!